Boutriba

Nieuw!   BOŕTRIBA. Pure bodycare for kids.

Douchen, in bad gaan, huid insmeren, haren wassen en stylen; net zoals volwassenen doen kinderen dit ook. Meestal met producten die voor volwassenen bedoeld zijn. Veelal bevatten deze schadelijke ingrediŽnten. Natuurlijke ingrediŽnten zijn in feite de enige stoffen die de huid veilig kunnen verzorgen en geen belasting voor de gezondheid vormen.

Maar ook de kinderhuid heeft een gezonde bescherming en verzorging nodig. Daarom maakt Boķtriba natuurzuivere verzorgingsproducten. Speciaal voor kinderen. Bijzondere producten met uitsluitend plantaardige ingrediŽnten, essentiŽle oliŽn, vitaminen en biologische werkstoffen. Van badschuim tot bodycrŤme, van gezichtscrŤme tot heerlijke massageproducten. Voor de gezondheid ťn het welzijn van je kind.

Boķtriba heeft vijf productlijnen die zijn gebaseerd op het temperament van het kind: groen (verantwoordelijk kind), geel (leergierig kind), rood (avontuurlijk kind) en blauw (gevoelskind). Allemaal geschikt voor kinderen vanaf circa 4 jaar. Ook is er een productlijn voor kinderen met een gevoelige en speciale huid. Deze productlijn is zeer geschikt voor babyís, peuters en kinderen met een overgevoelige huid. Al deze fijne producten zijn dermatologisch getest en goedgekeurd, pH-neutraal en uiteraard dierproefvrij.

Keuzeadvies: kies een product voor je kind op basis van temperament ůf geur(omschrijving).

Boķtriba: Oosterse verzorging voor ieder type kind
Massage werkt positief voor zowel lichaam als geest. Aanraking, aandacht en het stimuleren van de zintuigen is belangrijk voor volwassenen maar nog meer voor kinderen. Zowel Oosterse tradities als wetenschappelijk onderzoek laat zien dat liefdevol aanraken en massage een gunstige invloed heeft op de (emotionele) ontwikkeling en gezondheid van kinderen.

De wonderlijke effecten van aanraken dringen langzaam door in de Westerse wereld. Naast de massages bij Forever Beauty Schoonheidssalon kunt u dit positieve effect thuis creŽren. Met de producten van Boķtriba versterkt u op een natuurlijke manier het contact met uw kind. Maak samen een bad klaar, smeer uw kind lekker in met een modderdouche of masseer voeten of handen voor het slapengaan. U geeft je kind het mooiste wat er is; rust en echte aandacht. U, als ouder, hebt die rust ook nodig na een drukke dag. Maar het prettige gevoel dat u er als ouder aan overhoudt, is eigenlijk alleen maar een positief neveneffect. Het gaat om uw kind. Echte aandacht, liefdevol aanraken en tijd nemen: De sleutel tot een kind in balans.

Esther The is gediplomeerd Schoonheidsspecialiste, massagetherapeut en Boķtriba Expert. Maak nu kennis met deze bijzondere natuurzuivere massage- en verzorgingsproducten voor kinderen.

De producten zijn ook te koop via de website: www.foreverbeautyshop.nl (binnenkort online)

Natuurzuivere ingrediŽnten
Boķtriba bestaat uit 100 % natuurzuivere producten. De samenstelling van de producten bestaat uit uitsluitend plantaardige ingrediŽnten, pure essentiŽle oliŽn en biologische extracten. Er worden bewust gťťn synthetische geur- en kleurstoffen, minerale oliŽn, parabenen of andere gezondheidsonvriendelijke stoffen gebruikt. Alle producten zijn bovendien klinisch dermatologisch getest ťn goedgekeurd en uiteraard dierproefvrij.

Boķtriba bestaat op dit moment uit 29 producten waaronder bad- en doucheproducten, handwashfoam, bodycrŤmes, gezichtscrŤme, massagecrŤmes en handgemaakte massageblokken, essentiŽle oliecomposities en haarproducten.

Meer weten of bestellen?
Alle producten zijn te proberen en te verkrijgen in mijn praktijk. Op de website van Boķtriba staat een temperamententest om te ontdekken welk temperament een kind heeft.

Voor meer informatie over deze verzorgingslijn voor u of uw kind kunt u contact opnemen met Forever Beauty Schoonheidssalon in Amstelveen, 020- 75 22 636 of per email: info@foreverbeauty.nl


 
Boutriba bij Forever Beauty Schoonheidssalon